PCOB afdeling HOUTEN
Home
PCOB landelijke org.
Bestuur afd. Houten
Commissies
Agenda
 LINKS
Div. zorginstell.
Overige instellingen
Contact
Statistiek
Site nieuws
Interessante links
Nieuwsbrief
Sitemap
Bezoek aan
kerkdienst gemist

Dementiegids Houten:
Deze gids is bedoeld als wegwijzer voor mensen  met dementie, hun familieleden en mantelzorgers in Houten, Schalkwijk, ’t Goy en Tull en ’t Waal.
De gids kan ook voor hulpverleners heel handig zijn.
Uit onderzoek van het Landelijk Dementie Programma is gebleken dat in de regio Lekstroom de mensen met dementie en hun omgeving niet weten waar zij met hun vragen terecht kunnen, waar zij informatie kunnen krijgen en de juiste hulp kunnen vinden.
Dit was dan ook voor het Netwerk Dementie Houten, de aanleiding om een goede sociale kaart te maken. U vindt in deze gids een overzicht van organisaties en instellingen op het terrein van wonen,welzijn en zorg die u kunnen helpen bij vragen en problemen rond dementie.
Deze gids is uitgebracht door het Netwerk Dementie Houten. De volgende organisaties zijn daarin vertegenwoordigd: Altrecht, A.M.W.(algemeen  maatschappelijk werk) en Thuiszorg Vitras/CMD. Handje Helpen regio Utrecht, Rivas Thuiszorg, Stichting R.A.Z., van Houten&co, Warande, Wmo-Loket VIA Houten,Zorgspectrum,ZuweZorg.
Een exemplaar van de Dementiegids is in het bezit van de PCOB (portefeuille belangenbehartiging  zorg en welzijn) Sep Meijers.
U kunt ook kijken op www.thuiswonenmetdementie.nl
Wilt U de gids in eigen bezit hebben,dan kunt u kontakt opnemen met het WMO-loket VIA Houten,Hollandsspoor 1, 3994 VT Houten. tel.030-6363290 of email:loket@via-houten.nl.

 

Gemeenschappelijk actief